CRICURSA INAUGURA LES SEVES NOVES INSTAL·LACIONS DE 5.000 M2

  • 24 de novembre del 2016

CRICURSA INAUGURA LES SEVES NOVES INSTAL·LACIONS DE 5.000 M2

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, juntament amb l’alcalde de Granollers Josep Mayoral, van inaugurar l’ampliació de 5.000 m2 de les instal·lacions de CRICURSA a Granollers.

Un projecte d’obres i instal·lacions portat a terme sota la direcció i coordinació de Bellavista Enginyeria.

El projecte va constar de:

  • La realització d’un projecte constructiu i d’instal·lacions de l’ampliació de 5.000 m2 de la zona de producció i emmagatzematge, distribüits en dues plantes de 2.500 m2 cadascuna.
  • Tramitació i obtenció de les llicències d’obres, llicència ambiental i legalització d’instal·lacions.
  • Coordinació, control i gestió de l’obra (Project Management).

 

Les característiques constructives a destacar:

  • Combinació de l’estructura prefabricada de formigó deguda la necessitat de suportar sobrecàrregues en forjats molt elevades per a l’emmagatzematge automàtic de vidres de grans dimensions, amb estructura metàl·lica per a suportar cobertes i ponts grua de gran tonatge.
  • Façanes lleugeres amb obertures vidriades de grans dimensions  (36m x 6m i 27m x6 m), per a afavorir la producció amb llum natural i donar un valor estètic relacionat amb la fabricació de vidres.
  • Instal·lacions tècniques per a la implementació dels processos productius i d’emmagatzematge.

 

Un projecte d’una gran càrrega de treball tècnic i executiu en un curt període de temps, per tal d’acomplir les necessitats d’ampliació dels processos productius de l’empresa CRICURSA. Si vols saber més del projecte CRICURSA, visita el seu projecte a la web de Bellavista Enginyeria: Projecte CRICURSA

CRICURSA és una de les principals empreses de corbat de vidre a nivell mundial, amb els quals es realitzen façanes d’edificis per a arquitectes de gran prestigi. Més informació: www.cricursa.com