Som especialistes en el disseny i construcció de sales blanques

  • 15 de novembre del 2017

Som especialistes en el disseny i construcció de sales blanques

La indústria farmacèutica, cosmètica o química solen utilitzar sales blanques en els seus processos productius, així com les empreses de fabricació de vidres o de materials mèdics i quirúrgics. A Bellavista Enginyeria oferim solucions de disseny i assessorament integral en l’execució d’aquestes sales blanques. Participem i intervenim en totes les fases del projecte, treballant tant en el disseny com en la validació de les sales.

Aquest tipus d’instal·lacions estan especialment dissenyades per obtenir baixos nivells de contaminació. Han de tenir perfectament controlats certs paràmetres ambientals, com partícules a l’aire, temperatura, humitat, flux d’aire, pressió interior o il·luminació.

La nostra experiència en aquest camp ens fa referents del sector i, per tant, a Bellavista Enginyeria ens podem definir com a especialistes en sales blanques. Un projecte en el que hem participat és amb una empresa líder de material quirúrgic i hospitalari.

sala blanca 03

D’una banda, vam treballar en la reforma per a la creació de 2.000 m2 de sales blanques i laboratoris i d’una nau industrial de 4.200 m2. En aquesta ocasió, ens vam involucrar en el projecte d’obres, la llicència ambiental, la legalització d’instal·lacions i el projecte d’instal·lacions contra incendis.

D’altra banda, vam participar en la reforma integral d’una nau industrial de 4.200 m2 per a la creació de 2.000 m2 de sales blanques i laboratoris, 300 m2 d’oficines i 1.900 m2 de magatzems logístics. Aquí vam col·laborar en la instal·lació elèctrica, calefacció, climatització i aigua calenta sanitària, energia solar i cogeneració, aparells a pressió, emmagatzematge de productes químics i instal·lacions contra incendis.

sala blanca 01